foto

Marta Kauffman

  • nar. 21.9.1956 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

Filmy

2019 Friends 25th: The One With The Anniversary

TV seriály

2021 Grace a Frankie (TV seriál)
Epizoda 16 (S07E16)
Epizoda 15 (S07E15)
Epizoda 14 (S07E14)
další epizody (16)
2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Den D (S06E12)
Otloukánek (S06E11)
další epizody (13)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Svatba (S05E12)
Video (S05E11)
další epizody (13)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Krysy (S04E12)
Vana (S04E11)
další epizody (13)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
další epizody (13)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Večírek (S02E12)
Flám (S02E11)
další epizody (13)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Tajemství (S01E11)
další epizody (13)
2004 Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
Předposlední epizoda (S10E17)
Večírek na rozloučenou (S10E16)
další epizody (10)
2003 Přátelé (TV seriál)
Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08)
Prohlídka bytu (S10E07)
Rossův grant (S10E06)
další epizody (22)
2002 Přátelé (TV seriál)
Vánoce v Tulse (S09E10)
Jak Rachel dala svůj telefon (S09E09)
Rachel a její druhá sestra (S09E08)
další epizody (23)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)
Moničiny kozačky (S08E10)
Pomluvy (S08E09)
další epizody (25)
2000 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica Checks Out (S03E22)
Veronica's Doing the Nasty with Perry (S03E21)
Veronica Loses Her Olive Again (S03E20)
další epizody (13)
Přátelé (TV seriál)
Vánoční pásovec (S07E10)
Jak Monica pekla cukroví (S07E09)
Jak Chandler neměl rád psy (S07E08)
další epizody (25)
1999 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's New Year (S03E09)
Veronica's Sliding Doors (S03E08)
Veronica's Got All the Right Stuffing (S03E07)
další epizody (21)
Přátelé (TV seriál)
Taneční kreace (S06E10)
Hříchy Rossova mládí (S06E09)
Rossův chrup (S06E08)
další epizody (24)
1998 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Secret Santa (S02E10)
Veronica's Cheating Partners (S02E09)
Veronica's Thanksgiving That Keeps on Giving (S02E08)
další epizody (22)
Přátelé (TV seriál)
Milující sestra (S05E10)
Rossův sendvič (S05E09)
Nejhorší Díkůvzdání (S05E08)
další epizody (24)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Christmas Song (S01E10)
Veronica's Brotherly Love (S01E09)
Veronica's First Thanksgiving (S01E08)
další epizody (10)
Přátelé (TV seriál)
Když se dva hledají (S04E10)
Na tahu (S04E09)
Chandler v bedně (S04E08)
další epizody (25)
1996 Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)
Fotbal (S03E09)
Osudová (S03E08)
další epizody (25)
1995 Přátelé (TV seriál)
Phoebin táta (S02E09)
Rossův seznam (S02E08)
Rossovo odhalení (S02E07)
další epizody (23)
1994 Přátelé (TV seriál)
Opička (S01E10)
Oběť reklamy (S01E09)
Loučení s babičkou (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Pět žen (TV film)
1994 Couples (TV film)

TV seriály

2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Novomanželé (S06E01)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Dům (S05E01)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Honba za pokladem (S04E02)
Podnájem (S04E01)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Znamení (S03E13)
Výstava (S03E01)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Přání (S02E01)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Kreditní karty (S01E02)
Konec (S01E01)
2012 Georgia (TV seriál)
2004 Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
Předposlední epizoda (S10E17)
Když Estelle zemřela (S10E15)
další epizody (4)
2003 Přátelé (TV seriál)
Na Barbadosu – 2. část (S09E24)
2002 Přátelé (TV seriál)
Mužská chůva (S09E06)
Jak Rachel rodila – 2. část (S08E24)
2001 Přátelé (TV seriál)
Po svatbě (S08E01)
Svatba (2/2) (S07E24)
2000 Přátelé (TV seriál)
Moničin rybník (S07E01)
Jak to mohlo být 2. část (S06E16)
1999 Přátelé (TV seriál)
Co bylo po Las Vegas (S06E01)
1998 Přátelé (TV seriál)
Stoprvní (S05E03)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Husband Won't Leave (S01E03)
Pilot (S01E01)
Přátelé (TV seriál)
Den poté (S03E16)
1996 Přátelé (TV seriál)
Vzpomínky (S03E06)
1995 Přátelé (TV seriál)
Rossův seznam (S02E08)
Správná rozhodnutí (S01E17)
Dvojčata (S01E16)
1994 Přátelé (TV seriál)
Loučení s babičkou (S01E08)
Složité vztahy (S01E02)
Zrušená svatba (S01E01)
1993 Family Album (TV seriál)
1992 The Powers That Be (TV seriál)
1991 Sunday Dinner (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1987 Everything's Relative (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Přátelé (TV seriál)
Hypnotická kůra (S03E18)
1996 Přátelé (TV seriál)
Rande s Van Dammem (S02E13)
Joeyho ctitelka (S02E12)

Dokumentární

2017 Americká 90. léta (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Žebra (S06E08)
Novomanželé (S06E01)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Výstava (S03E01)
2012 Georgia (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Seeing Allred

Host

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1995 The Rembrandts - I'll Be There For You (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce