foto

Ned Goldreyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 JONAS (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Dilbert (TV seriál)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Líza z rodu Simpsonů (S09E17)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S09E04)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)
2007 2007 MTV Movie Awards (TV pořad)
2000 2000 MTV Movie Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace