foto

James Patterson

  • nar. 22.3.1947 (72 let)
    Newburgh, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Maximum Ride - Experimentální děti - kniha
2012 Vražedná hra - kniha
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film) - kniha
2005 Deník (TV film) - kniha
2003 1st to Die (TV film) - kniha
2001 Jako pavouk - kniha
1999 Miracle on the 17th Green (TV film) - kniha
1997 Sběratel polibků - kniha
1991 Dítě ďábla, dítě boží (TV film) - kniha

TV seriály

2019 Instinct (TV seriál) - kniha
Episode 11 (S02E11) - kniha
Episode 10 (S02E10) - kniha
Episode 9 (S02E09) - kniha
další epizody (11)
2018 Instinct (TV seriál) - kniha
Tribal (S01E13) - kniha
Live (S01E12) - kniha
Blast from the Past (S01E11) - kniha
další epizody (13)
2017 Zoo (TV seriál) - kniha
The Barrier (S03E13) - kniha
West Side Story (S03E12) - kniha
Cradles and Graves (S03E11) - kniha
další epizody (12)
2016 Zoo (TV seriál) - kniha
Clementine (S02E13) - kniha
Šavlozubec (S02E12) - kniha
Gorila (S02E11) - kniha
další epizody (13)
2015 Zoo (TV seriál) - kniha
Hora naděje (S01E13) - kniha
Divoká zvěř (S01E12) - kniha
Daň krve (S01E11) - kniha
další epizody (13)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná hra (S02E24)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Květiny na tvůj hrob (S01E01)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Zpívá celá spodina (S18E14)

Dokumentární

2010 Hey, Boo: Harper Lee and 'To Kill a Mockingbird'
2001 The Making of 'Along Came a Spider'

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Profesionálky (TV seriál)

Host

TV pořady

1952 Today (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace