foto

Craig Parkinson

  • nar. 11.3.1976 (42 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killed by My Debt (TV film)
2016 Jet Trash
The Flag
2012 When the Lights Went Out
2011 Tajemný
2010 Excluded (TV film)
Soul Boy
SoulBoy
Černý chlapec
Čtyři lvi
2009 Květ pouště
Nemilovaná (TV film)
2008 Druhý muž
2007 Andělé a panny
Control
2004 Zoubek
2001 Ten uprostřed

TV seriály

2018 Sick of It (TV seriál)
Watership Down (TV seriál)
2017 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2016 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
A Gift for the King (S02E06)
Hide and Seek (S02E05)
The Empty Chair (S02E04)
další epizody (6)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
X-company (TV seriál)
2014 Prey (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2013 Great Night Out (TV seriál)
Textilka (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E03)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
Olověná bublina (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
Nejhorší týden mého života (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
A Touch of Class (S01E05)
Black Books (TV seriál)
Malá sázka (S03E04)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Ed Stone Is Dead (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace