foto

Milo O'Shea

  • nar. 2.6.1926
    Dublin, Irsko
  • zem. 2.4.2013 (86 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Mystikové
Puckoon
2000 Moonglow
Rough for Theatre I
1999 Cena za život (TV film)
1997 Dohazovač
Malý řezník
1993 Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Komedianti
1991 Sám a sám
1990 Životní šance
1989 Parta snů
1987 Anděl v zeleném (TV film)
Porušený slib (TV film)
1985 Arena
Purpurová růže z Káhiry
1982 Rozsudek
1980 Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
The Pilot
Time for Miracles, A (TV film)
1979 Arabské dobrodružství
1977 Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1974 Percyho možnosti
Professor Popper's Problem
1973 And No One Could Save Her (TV film)
Digby, the Biggest Dog in the World
Krvavé divadlo
Steptoe and Son Ride Again
The Love Ban
1971 Sacco a Vanzetti
1970 Anděl Levine
Kořist
Paddy
1969 Something in the Cellar (TV film)
The Adding Machine
1968 Barbarella
Romeo a Julie
1967 Odysseus
1966 Silent Song (TV film)
1965 Come Buttercup, Come Daisy, Come...? (TV film)
Nutter, The (TV film)
1964 Never Put It In Writing
1963 Carry On Cabby
1962 Mrs. Gibbons' Boys
1959 This Other Eden
1958 Never Love a Stranger - vyp.
1951 Talk of a Million
1940 Kontraband

TV seriály

2003 Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
1999 Oz (TV seriál)
Legs (S03E03)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
The Truth and Nothing But... (S03E01)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Paul na pohřbu (S02E24)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1995 Frasier (TV seriál)
Cvokařský rap (S03E02)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Temptation (S01E15)
1987 Once a Hero (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Charlie's Buddy (S03E12)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1974 QB VII (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1968 Cilla (TV seriál)
Me Mammy (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky