foto

Alex Garland

  • nar. 26.5.1970 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

BAFTA

  • 2016 -Ex Machina (Původní scénář)
  • 2016 -Ex Machina (Výjimečný debut britského scénáristy, režiséra nebo producenta)

European Film Awards

AACTA International Awards

Florida Film Critics Circle Awards

  • 2015 -Ex Machina (Nejlepší původní scénář)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Halo - původní scénář
2018 Annihilation
2014 Ex Machina
2012 Dredd
2010 Neopouštěj mě
2007 Sunshine
2002 28 dní poté

TV seriály

2008 Batman: Black and White (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Tesserakt - kniha
2000 Pláž - kniha

Režijní filmografie

Filmy

2018 Annihilation
2014 Ex Machina

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Future Shock! The Story of 2000AD
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(97)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace