foto

Luke Arnold

  • nar. 24.1.1984 (36 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Half Magic
Hyde Park
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Murder in the Dark
2011 Dealing with Destiny
Panika na Rock Island (TV film)
The Tunnel
2009 Vězeňská kapela
2006 One Perfect Day

TV seriály

2020 The End (TV seriál)
Picking Scabs (E10)
With Sparkles (E09)
Metastasized (E08)
další epizody (10)
2019 Zádrhel (TV seriál)
Podstata (S03E02)
Máma (S03E01)
2018 Salvation (TV seriál)
Připrav se (S02E13)
Zdrávas Maria (S02E12)
Vězňi (S02E10)
další epizody (7)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ještě jeden den (S02E22)
2017 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Zádrhel (TV seriál)
Dopis (S02E06)
Zatraceně poznamenaní (S02E05)
Povinná péče (S02E04)
další epizody (6)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Spálené mosty (S04E09)
Kruh se uzavírá (S04E08)
další epizody (10)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Badass Cop (E07)
MacGyver (TV seriál)
Pliers (S01E10)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Hrdelní pře (S03E09)
Záchrana (S03E08)
další epizody (10)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Krvavý soud (S02E10)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Ozvěny minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hon vrcholí (S01E08)
Před vyplutím (S01E07)
Zvraty štěstěny (S01E06)
další epizody (8)
2012 Event Zero (TV seriál)
2011 Twentysomething (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Princezna ze země slonů (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)

Dokumentární

2020 Restricted: Inside the Industry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky