foto

Luke Arnold

  • nar. 24.1.1984 (35 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Half Magic
Hyde Park
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Murder in the Dark
2011 Dealing with Destiny
Panika na Rock Island (TV film)
The Tunnel
2009 Vězeňská kapela
2006 One Perfect Day

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Hail Marry (S02E12)
Prisoners (S02E10)
The Manchurian Candidate (S02E09)
další epizody (6)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
One Day More (S02E22)
2017 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Glitch (TV seriál)
The Letter (S02E06)
The Walking Wounded (S02E05)
A Duty of Care (S02E04)
další epizody (6)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVII. (S04E09)
XXXVI. (S04E08)
další epizody (10)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Badass Cop (E07)
MacGyver (TV seriál)
Pliers (S01E10)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXVII. (S03E09)
XXVI. (S03E08)
další epizody (10)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
XVIII. (S02E10)
XVII. (S02E09)
XVI. (S02E08)
další epizody (10)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
VIII. (S01E08)
VII. (S01E07)
VI. (S01E06)
další epizody (8)
2012 Event Zero (TV seriál)
2011 Twentysomething (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Princezna ze země slonů (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace