foto

David I. Stern

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Henry & Me
2010 Lovecká sezóna 3
2008 Lovecká sezóna 2
2000 Geppetto (TV film) - původní scénář

TV seriály

2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
The Rehearsal (S01E06)
You Have Insulted Tchaikovsky (S01E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Now, Fortissimo! (S01E09)
Mozart with the Bacon (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace