foto

Shane Salerno

  • nar. 17.11.1972 (46 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2025 Avatar: The Quest for Eywa
2024 Avatar: The Tulkun Rider
2019 Untitled Tony Accardo/Sam Giancana Biopic
2012 Divoši
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2000 Drsnej Shaft

TV seriály

2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta (S01E21)
Svědkyně v ohrožení (S01E16)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2013 Salinger

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Force

Režijní filmografie

TV seriály

2001 UC: Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2013 Salinger

Herecká filmografie

TV pořady

1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace