foto

Thomas Hardy

  • nar. 2.6.1840
    Upper Bockhampton, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.1.1928 (87 let)
    Dorchester, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 North of Cheyenne - kniha
2015 Daleko od hlučícího davu - kniha
2011 Trishna - kniha
2010 Return of the Native, The - kniha
2005 Pod zeleným stromem (TV film) - kniha
2003 Casterbridgeský starosta (TV film) - kniha
2000 Vykoupení - kniha
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film) - kniha
Scarlet Tunic, The - kniha
Tess z D'Urbervillů (TV film) - kniha
1997 Woodlanders, The - kniha
1996 Jude - kniha
1994 Return of the Native, The (TV film) - kniha
1993 Desperate Remedies - kniha
1987 Po jarmarku (TV film) - kniha
1985 Exploits at West Poley (TV film) - kniha
1980 Tajemství ďáblovy kapsy (TV film) - kniha
1979 Tess - kniha
1970 Cheongchun mujeong - kniha
Woodlanders, The (TV film) - kniha
1967 Daleko od hlučícího davu - kniha
Dulhan Ek Raat Ki - kniha
1940 Valčík jedné noci - kniha
1929 Under the Greenwood Tree - kniha
1921 Mayor of Casterbridge, The - kniha
1913 Tess of the D'Urbervilles - kniha

TV seriály

2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál) - kniha
1978 Mayor of Casterbridge, The (TV seriál) - kniha
1971 Jude the Obscure (TV seriál) - kniha
Masterpiece Theatre (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha
1953 General Electric Theater (TV seriál) - kniha
1948 Actor's Studio (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace