foto

Robert Harris

  • nar. 7.3.1957 (62 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 J'Accuse - kniha
2010 Muž ve stínu - kniha
2005 Archangel (TV film) - kniha
2001 Enigma - kniha
1994 Otčina (TV film) - kniha

TV seriály

2019 Pompeii (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 J'Accuse
2010 Muž ve stínu

TV seriály

2019 Pompeii (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Girl in the Headlines

TV seriály

1991 Selling Hitler (TV seriál)

Dokumentární

2015 Poslední dny (TV seriál)
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Evropské filmové ceny 2010 (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce