foto

Ana Maria Lagasca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Down and Dangerous
2009 Efrain
2001 Skoro dospělá (TV film)

TV seriály

2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S06E16)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Předávkování (S02E24)
Pohotovost (TV seriál)
Rodičovství (S13E04)
2003 Hunter (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vyvolená (S07E22)
2002 Akta X (TV seriál)
Audrey Pauleyová (S09E11)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky