foto

P. H. Moriarty

  • nar. 27.2.1939 (78 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Haunting of Harry Payne, The
2007 Riddle, The
2005 Vnitřní nepřítel
1998 Sbal prachy a vypadni
1992 Chaplin
Vysoká hra patriotů
1989 Dear Sarah (TV film)
1985 Number One (TV film)
1983 Čelisti III
Vražedné území
1981 Outland
1980 Dlouhý velký pátek
1979 Bloody Kids
Quadrophenia
Spodina

TV seriály

2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Duna (TV seriál)
1986 Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1981 Chinese Detective, The (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Law and Order (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Profesionálové (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace