foto

Wellesley Wild

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Méďa 2
2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Méďa

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Primal Urges (S02E02)
2013 Dads (TV seriál)
Pilot (E01)
Griffinovi (TV seriál)
Boopa-dee Bappa-dee (S12E05)
Call Girl (S11E14)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Domácí peklo (S10E23)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Hurikán a houbičky (S10E02)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Welcome Carter se kaje (S09E03)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Road to the Multiverse (S08E01)
Peter osadníkem (S07E16)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Dlouhán Peter (S06E12)
Mcmrtvice (S06E08)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Prokletí indiánského náčelníka (S04E26)
2005 Griffinovi (TV seriál)
Peterova televize (S04E14)
Rádoby génius (S04E06)

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Into Harmony's Way (S12E07)
Vestigial Peter (S12E02)
další epizody (5)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Friends Without Benefits (S11E07)
Joe's Revenge (S11E05)
Domácí peklo (S10E23)
další epizody (4)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Stewie na útěku (S10E04)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Dokonalost vysílání (S09E02)
Brian Griffin's House of Payne (S08E15)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Gay do každé rodiny (S07E08)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace