foto

Alexandra Roach

  • nar. 1987
    Ammanford, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Britská herečka Alexandra Roach pochází z Walesu a první zkušenosti s herectvím získala účinkováním v seriálu LIDÉ Z ÚDOLÍ (Pobol y Cwm), který patří k nejdéle existujícím projektům BBC. V rámci tohoto seriálu obdržela v roce 2003 cenu pro nejlepší herečku ve vedlejší roli, což jí přineslo nabídky k účinkování v dalších televizních seriálech, krátce působila také v National Youth Theatre ve Walesu, mezitím studovala herectví na Královské akademii dramatických umění, již dokončila v roce 2010.

V letech 2010-2011 se Alexandra Roach objevila v několika televizních seriálech a filmech, v celosvětovém měřítku se zviditelnila v roli mladé Margaret Thatcher ve filmu ŽELEZNÁ LADY (The Iron Lady, 2011), participace na tomto snímku s řadou ocenění jí přinesla nabídky k dalšímu filmování, zatím jen v britské produkci (ANNA KARENINA, 2012).

Pavel "argenson" Vlach

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lovec: Zimní válka
Pregnant Pause
2014 Testament mládí
Under Milk Wood (TV film)
Zuřivá salsa
2013 Popelka v pasti
Třináctý příběh (TV film)
Životní šance
2012 Anna Karenina
Private Peaceful
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
Železná lady

TV seriály

2017 Inside No. 9 (TV seriál)
The Riddle of the Sphinx (S03E03)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Type 4 (S03E03)
2006 Ajťáci (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace