foto

Alexandra Roach

  • nar. 1987
    Ammanford, Wales, Velká Británie

Biografie

Britská herečka Alexandra Roach pochází z Walesu a první zkušenosti s herectvím získala účinkováním v seriálu LIDÉ Z ÚDOLÍ (Pobol y Cwm), který patří k nejdéle existujícím projektům BBC. V rámci tohoto seriálu obdržela v roce 2003 cenu pro nejlepší herečku ve vedlejší roli, což jí přineslo nabídky k účinkování v dalších televizních seriálech, krátce působila také v National Youth Theatre ve Walesu, mezitím studovala herectví na Královské akademii dramatických umění, již dokončila v roce 2010.

V letech 2010-2011 se Alexandra Roach objevila v několika televizních seriálech a filmech, v celosvětovém měřítku se zviditelnila v roli mladé Margaret Thatcher ve filmu ŽELEZNÁ LADY (The Iron Lady, 2011), participace na tomto snímku s řadou ocenění jí přinesla nabídky k dalšímu filmování, zatím jen v britské produkci (ANNA KARENINA, 2012).

Pavel "argenson" Vlach

Herecká filmografie

Filmy

2018 Orgie
2016 Lovec: Zimní válka
Pregnant Pause
2014 Testament mládí
Under Milk Wood (TV film)
Zuřivá salsa
2013 Popelka v pasti
Třináctý příběh (TV film)
Životní šance
2012 Anna Karenina
Private Peaceful
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
Železná lady

TV seriály

2018 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
V čísle 9 (TV seriál)
The Riddle of the Sphinx (S03E03)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Stag Do (S02E04)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Dinner Party (S01E05)
Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Hunderby (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Type 4 (S03E03)
2010 Ajťáci (TV seriál)
Reynholmová vs. Reynholm (S04E06)
2003 New Tricks (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace