foto

Angelo Pagan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Restored Me
2007 Sister's Keeper
2001 Skoro dospělá (TV film)
Swordfish: Operace Hacker
1999 Lansky (TV film)
1998 Vášnivý tanec
1995 Spi, děťátko, spi (TV film)
Virus (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Casus Belli (S05E01)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
Business Unusual (S02E02)
2016 Shameless (TV seriál)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2007 In the Motherhood (TV seriál)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Affair Trade (S09E02)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Deconstructing Carrie (S07E15)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Damned Yanky (S06E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (S01E21)
Dva z Queensu (TV seriál)
Double Downer (S04E14)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Do Rico (S03E01)
1999 Beltrán, Los (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Where's Poppa? (S01E23)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Leah Reminiová: vše je relativní (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace