foto

Andrew Rothenberg

  • nar. 26.1.1969 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 30 Miles from Nowhere
2017 Midnighters
2008 The Poker House
2006 Horší už to nebude
2005 Repetition
2004 Life Sentence
2001 Nežádej svůj poslední tanec
2000 Sleduje tě vrah!
1997 Chicago Cab

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Undisclosed (S02E07)
Instinct (TV seriál)
Stay Gold (S02E01)
Bull (TV seriál)
Into the Mystic (S04E06)
2018 Dietland (TV seriál)
Monster High (E07)
Chicago Fire (TV seriál)
The Strongest Among Us (S06E20)
Slamigan (S06E10)
Foul Is Fair (S06E09)
další epizody (4)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fool Me Twice (E12)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Cíle (S07E15)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
Špetka času (S03E20)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Unáhlený soud (S06E06)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
Lovci zločinců (TV seriál)
Trojský kůň (S02E19)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Cukr a bič (S02E02)
Živí mrtví (TV seriál) - vyp.
Štvanice (S03E06) - vyp.
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Detention (E13)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Let Freedom Sing (S03E05)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
Krátké shledání (S01E03)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Nikki bude hořet (S02E17)
Dark Blue (TV seriál)
Urban Garden (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Všichni psi půjdou do nebe (S06E08)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Závan minulosti (S01E07)
Médium (TV seriál)
The Devil Inside, Part Two (S05E12)
The Devil Inside, Part One (S05E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hra o všechno (S09E24)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Hořící dům lásky (S01E07)
Je moje (S01E03)
První ochutnávka (S01E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Tráva (TV seriál)
Till We Meet Again (S04E12)
Yes I Can (S04E07)
No Man Is Pudding (S04E05)
další epizody (4)
Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S06E10)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (S05E15)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
North Mammon (S02E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Teď! (S01E21)
Po kůži a podle zubů (S01E15)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Úder z minulosti (S01E23)
1999 Turks (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky