foto

Lola Cardona

  • nar. 1936
    Valencia, Valencia, Španělsko
  • zem. 31.1.2006
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Valentín
2000 Cigán
1989 La luna negra
Spoutej mě!
1985 Futuro imperfecto
1983 Jih
1978 Zavázané oči
1974 Sestřenice Angelika
1967 Sábado en la playa
1963 Benigno, hermano mío
1961 La venganza de Don Mendo

TV seriály

1996 Yo, una mujer (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky