foto

Christine Sommer

  • nar. 1970
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Toter Winkel (TV film)
2016 Frauen
2015 Die Mutter des Mörders (TV film)
Svatební tajemství (TV film)
2013 Zbouchnutá (TV film)
2012 Unter Frauen
2011 Nord Nord Mord (TV film)
2010 Imaginární lásky
2007 Der brave Mann denkt an sich selbst zuletzt
2005 Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Für immer Edelweiß
Stauffenberg (TV film)
Wilsberg - Tod einer Hostess (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Alles Liebe (E06)
Der Charakter der Macht (E05)
Der Bruch (E04)
další epizody (6)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
… und dann noch Paula (TV seriál)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Love-Storys (S01E04)
Poslední polda (TV seriál)
Dům radosti (S04E07)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Kesslers Knigge (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace