foto

Tobias Hoesl

  • nar. 29.9.1961 (58 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
2009 La saison des immortelles (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2006 Lékař z Wörthersee (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
2004 Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2003 Zamilovaní zloději (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
2000 Na křídlech života (TV film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Eine fast perfekte Scheidung
1996 Il goal del Martin pescatore (TV film)
Pietros Elfmeter (TV film)
1995 ...dann hau ich eben ab (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
Um die 30 (TV film)
1993 Catherine Courage (TV film)
Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
Moscacieca (TV film)
1992 Prach a krev (TV film)
1991 Bílý medvědí král
1990 Docteur M.
1987 Diamantová cesta
Haus am Kanal, Das (TV film)
Paví pírko (TV film)
1986 Lockwood Desert, Nevada
Příběh (TV film)
1985 Morenga (TV film)
Perinbaba

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Hafen der Ehe (S16E11)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Zerbrochenes Glas (S06E07)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der unsichtbare Tod (S04E20)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein zweites Leben (S06E36)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt z vesmíru (S03E08)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Sandokan se vrací (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
1995 Baron (TV seriál)
Belle Époque (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Modrá země (TV seriál)
1988 L'Ivresse de la métamorphose (TV seriál)
1986 Donna a Venezia, Una (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Findelkind (S01E20)
Hochzeitstag (S01E19)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky