foto

Ewen Leslie

  • nar. 27.7.1980 (39 let)
    Fremantle, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Nightingale
2017 Face
Sweet Country
The Butterfly Tree
2016 Comedy Showroom: The Letdown (TV film)
2015 Dcera
Death in Bloom
2014 Pašerák
2013 Koleje osudu
Scene 16
2012 Dead Europe
Devil's Dust (TV film)
Mabo (TV film)
2011 Šípková Růženka
2009 Meruňka
2008 Holandský zakrslý
Three Blind Mice
2007 Katoomba
2006 Kokoda
2005 The Mechanicals
Žid
2004 Right Here Right Now
2002 The Doppelgangers
The Junction Boys (TV film)
The Road from Coorain (TV film)

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
The Gloaming (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 The Luminaries (TV seriál)
The Old Moon in the Young Moon's Arms (E06)
Paradox (E05)
The Other Half (E04)
další epizody (6)
2018 Fighting Season (TV seriál)
Safe Harbour (TV seriál)
The Cry (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Sisters (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
Birthday (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Edge of the Universe (S01E03)
2009 My Place (TV seriál)
2007 Lockie Leonard (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Bush Patrol (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Lost Aviator
2012 Raising the Curtain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky