foto

Ewen Leslie

  • nar. 27.7.1980 (37 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Larrikins
The Nightingale
2017 Face
Sweet Country
The Butterfly Tree
2015 Dcera
Death in Bloom
2014 Pašerák
2013 Koleje osudu
Scene 16
2012 Dead Europe
Devil's Dust (TV film)
Mabo (TV film)
2011 Šípková Růženka
2009 Meruňka
2008 Holandský zakrslý
Three Blind Mice
2007 Katoomba
2006 Kokoda
2005 The Mechanicals
Žid
2004 Right Here Right Now
2002 Junction Boys, The (TV film)
Road from Coorain, The (TV film)
The Doppelgangers

TV seriály

2018 The Cry (TV seriál)
2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
Birthday (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Edge of the Universe (S01E03)
2009 My Place (TV seriál)
2007 Lockie Leonard (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Bush Patrol (TV seriál)
1993 Ship to Shore (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Lost Aviator
2012 Raising the Curtain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace