foto

Bülent Emin Yarar

  • nar. 1961
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kaos
2016 Karadeniz
2015 Geçmiş
2013 Yunus Emre Aşkın Sesi
2011 Neuvěřitelně tragický příběh Celal Tana a jeho rodiny
2010 Beş Şehir
2008 Günesin oglu
2007 Zincirbozan
2006 Pětkrát
2004 Mami, já se bojím
2003 Çamur
1999 Jen a jen peníze
1989 Hoşçakal

TV seriály

2018 Dip (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2012 Kalbim 4 Mevsim (TV seriál)
2010 Öğretmen Kemal (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
2006 Kız Babası (TV seriál)
2004 Kalp Gözü (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky