foto

Arthur Hailey

  • nar. 5.4.1920
    Luton, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.11.2004 (84 let)
    Lyford Cay, New Providence Island, Bahamy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Připoutejte se, prosím! - divadelní hra
1957 Test Pilot
Time Lock - divadelní hra
Zero Hour! - scénář, divadelní hra
1956 Flight Into Danger (TV film)

TV seriály

1962 Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - divadelní hra
The Alcoa Hour (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Detektiv (TV film) - kniha
2003 Hotel (TV film) - kniha
1986 Strong Medicine (TV film) - kniha
1985 International Airport (TV film) - kniha
1979 Concorde - Letiště 1979 - kniha
1977 Letiště '77 - kniha
1974 Letiště 1975 - kniha
1971 Terror in the Sky (TV film) - kniha
1970 Letiště - kniha
1967 Hotel - kniha
1966 Zeitsperre (TV film) - kniha
1964 Flug in Gefahr (TV film) - kniha
1961 Young Doctors, The - kniha

TV seriály

1978 Wheels (TV seriál) - kniha
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál) - kniha