foto

Rafael Ferro

  • nar. 6.12.1965 (53 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdo se nedívá
2016 Ataúd Blanco: El Juego Diabólico
Terror 5
2014 El Hijo Buscado
Olvidados
Planta madre
2013 Mala
2011 Derrotado, El
Medianeras
Memoria del muerto, La
2010 Den, kdy jsem se nenarodila
2009 Hudba na čekání
2008 Algo habrán hecho
Nářek mé matky
2007 Anténa
Maradona, la mano di Dio
2006 Agua
2005 Buen destino, El
Ronda nocturna
2001 Bolivia

TV seriály

2017 Las Estrellas (TV seriál)
2016 Los ricos no piden permiso (TV seriál)
2015 Conflictos modernos (TV seriál)
2014 Guapas (TV seriál)
2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
Maltratadas (TV seriál)
Pacto, El (TV seriál)
Un año para recordar (TV seriál)
2010 Para vestir santos (TV seriál)
2009 Ciega a citas (TV seriál)
Mýty (TV seriál)
2008 Don Juan y su bella dama (TV seriál)
Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2007 Lalola (TV seriál)
2006 Tiempo no para, El (TV seriál)
2005 Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)
2002 Precio del poder, El (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)

TV pořady

1979 Palmarès (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace