foto

Ji-hye Wang

  • nar. 29.12.1985 (33 let)
    Masan, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2007 Byutipul seondei
2006 Gumiho gajok

TV seriály

2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2014 Hotelking (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Chonggagne yachaegage (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace