foto

İlker Aksum

  • nar. 1971
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 7. Koğuştaki Mucize
2018 Hedefim Sensin
Her Şey Seninle Güzel
2015 Aşk Olsun
Çarşı Pazar
2014 Çilek
2013 Iki kafadar Chinese Connection
Mutlu aile defteri
2011 Naše velké zoufalství
2010 Ejder Kapanı
2009 Güz Sancısı
Vavien
2006 Küçük Kıyamet
1985 Keriz

TV seriály

2020 Ramo (TV seriál)
2019 Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Episode 24 (S05E24)
Episode 23 (S05E23)
Episode 22 (S05E22)
další epizody (16)
2018 Mehmetçik Kut’ül Amare (TV seriál)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
Episode 17 (S01E17)
další epizody (19)
Diriliş: Ertuğrul (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
další epizody (8)
2016 Seddülbahir 32 Saat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Kadim Dostum (TV seriál)
Ne Diyosuun! (TV seriál)
Yeşil Deniz (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2012 Kötü Yol (TV seriál)
2011 Bizim Yenge (TV seriál)
Sen De Gitme (TV seriál)
Velkolepé století (TV seriál)
2008 Canim ailem (TV seriál)
2007 Kara Yılan (TV seriál)
2004 Yabancı Damat (TV seriál)
2003 Aşk Olsun (TV seriál)
2002 Beşik Kertmesi (TV seriál)
Biz Size Aşık Olduk (TV seriál)
2000 Çarli İş Başında (TV seriál)
1999 5 maymun çetesi (TV seriál)
1986 Olacak O Kadar (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Buyur Burdan Bak (TV pořad)
2013 Makina Kafa (TV pořad)
2005 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky