foto

Uriah Shelton

  • nar. 10.3.1997 (23 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skywatch
2017 Flock of Four
2016 Brána válečníků
2010 Lifted
Příběh vojáka (TV film)
2009 Den naruby
Exit 19 (TV film)
Útěk na Aljašku
2008 Hledá se chůva (TV film)
V ringu smrti (TV film)
Zvláštní škola

TV seriály

2019 Hledání Aljašky (TV seriál)
Je tam krásně (E08)
A teď záhada (E07)
Půjdeme všichni (E06)
další epizody (8)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
Bright and High Circle (E05)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
Heslo Mountebank (S09E05)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 Rev, The (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Golfový sen (S04E13)
Občanská válka (S04E11)
Umělecká smrt (S04E10)
další epizody (10)
2012 Blue (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Fontána mládí (S03E08)
Veřejný nepřítel (S03E07)
Nahá pravda (S03E04)
další epizody (6)
Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Franklin vs. Bash (S01E07)
Poslední chlap (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Kořalka (S02E12)
Vražedná pláž (S02E11)
Zbraně v ulicích (S02E09)
další epizody (10)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Skandál (S01E12)
Prokletá kytara (S01E09)
Manželství je vražda (S01E08)
další epizody (8)
2009 Trust Me (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
All's Fair (E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede tábořit (S08E12)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Holiday Spirit (S03E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky