foto

Ciarán Foy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Eli
2016 The Wilding (TV film)
2015 Sinister 2
2012 Citadel
2009 Hotel Darklight
2007 Scumbot
2006 Faeries of Blackheath Woods, The
2002 The Puppet (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Citadel
2002 The Puppet (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Wilding (TV film)

Střihačská filmografie

Filmy

2002 The Puppet (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace