foto

Ciaran Foy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Eli
2016 The Wilding (TV film)
2015 Sinister 2
2012 Citadel
2009 Hotel Darklight
2007 Scumbot
2006 Faeries of Blackheath Woods, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Citadel

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Wilding (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace