foto

Franz Werfel

  • nar. 10.9.1890
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.8.1945 (54 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Sjezd abiturientů (TV film) - kniha
1990 Der veruntreute Himmel (TV film) - kniha
1984 Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film) - kniha
1982 40 Days of Musa Dagh - kniha
1977 Smrť malomeštiaka (TV film) - kniha
1965 Sjezd abiturientů (TV film) - kniha
1963 Wahre Geschichte vom geschändeten und wiederhergestellten Kreuz, Die (TV film) - kniha
1958 Der veruntreute Himmel - kniha
1943 Píseň o Bernadettě - kniha

TV seriály

1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Jacobowski a plukovník (divadelní záznam) - divadelní hra
1990 Jacobowski a plukovník (TV film) - divadelní hra
1967 Jacobowsky und der Oberst (TV film) - divadelní hra
1958 Me and the Colonel - divadelní hra
1939 Juarez - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace