foto

Sonja Smits

  • nar. 8.9.1958 (60 let)
    Ottawa Valley, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
2004 Siblings
2003 Láskou praštěná
Případ Mahowny
2002 Minor Adjustments
Máma stávkuje (TV film)
2001 Já a mé přízraky (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
TekWar (TV film)
TekWar II (TV film)
1993 The Diviners (TV film)
1986 Screwball Academy (TV film)
1985 Komando 5 (TV film)
1984 That's My Baby!
1983 Videodrome
1981 Pit, The
1980 Válečné nevěsty (TV film)

TV seriály

2017 Američtí bohové (TV seriál)
The Bone Orchard (S01E01)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)
2003 Atwood Stories, The (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Fruit at the Bottom of the Bowl (S02E01)
1987 Street Legal (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace