foto

Guy de Maupassant

  • nar. 5.8.1850
    Château de Miromesnil, Francie
  • zem. 6.7.1893 (42 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Příběh jednoho života - povídka
2015 Peter and John - kniha
2012 Miláček - kniha
2009 Miláček (divadelní záznam) - kniha
2005 Bel Ami (TV film) - kniha
Une vie (TV film) - kniha
2004 Pierre et Jean (TV film) - kniha
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film) - kniha
2002 Chlípník (TV film) - kniha
Miláček (TV film) - kniha
2001 Miláček žen (TV film) - kniha
1999 Kimberly - kniha
1998 Silná jako smrt (TV film) - kniha
1997 Hantises - kniha
1995 Hodiny od Fourniera (TV film) - kniha
1994 Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film) - povídka
1990 Games of Desire - kniha
Golden Braid - kniha
Zbabělec (TV film) - kniha
1988 Dvě z Paříže (TV film) - kniha
Hrobničky (TV film) - povídka
Podivuhodný večer se slečnami (TV film) - kniha
1987 Ganz in Familie (TV film) - kniha
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film) - kniha
Petr a Jan (TV film) - kniha
1986 Secrets of Love, The - kniha
1985 Albert Herring (TV film) - kniha
Die Heiratsannonce (TV film) - povídka
1983 Miláček (TV film) - kniha
1982 Dedičstvo (TV film) - kniha
1981 Die Erbschaft (TV film) - kniha
1980 Mont-Oriol (TV film) - kniha
Nichten der Frau Oberst, Die - kniha
1979 Armoire, L' - kniha
Collections privées - kniha
1978 Perintö (TV film) - povídka
1976 Bel Ami - kniha
Première neige (TV film) - kniha
1974 Madame Baptiste (TV film) - kniha
Mont Oriol (TV film) - kniha
Oslava (TV film) - povídka
1973 Pierre et Jean (TV film) - kniha
1972 Erbschaft, Die - kniha
Miláček (TV film) - kniha
1971 Bečička (TV film) - kniha
Ivetta (TV film) - kniha
Pomsta (TV film) - povídka
1969 Madame und ihre Nichte - kniha
Sladké hry minulého léta (TV film) - kniha
Ystävykset - povídka
1968 Bel Ami (TV film) - kniha
1967 Deštník (TV film) - kniha
La mujer de a seis litros - povídka
Onna no iššó - kniha
Prodej (TV film) - povídka
Případ paní Luneauové (TV film) - kniha
Stimulantia - kniha
1966 Mužský rod, ženský rod - kniha
1965 Héritage, L' (TV film) - povídka
Umorismo in nero - kniha
Žltý dostavník (TV film) - povídka
1964 Dědictví - kniha
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film) - kniha
Hotel du Commerce (TV film) - povídka
Perhe-elämää (TV film) - povídka
1962 Rasvapallo (TV film) - povídka
1959 Das standhafte Fräulein (TV film) - kniha
1958 Láska bez předsudků - kniha
1956 Terreur des dames, La - kniha
1955 Bel Ami - kniha
Den underbara lögnen - kniha
Une femme coquette - povídka
1954 Baap Beti - kniha
Na počátku byl hřích - kniha
1952 Radovánky - kniha
Una Mujer sin amor - kniha
1951 Begierde - kniha
1950 Rosier de Madame Husson, Le - kniha
1947 Bel Ami - kniha
Naiskohtaloita - kniha
The Private Affairs of Bel Ami - kniha
1945 Kulička - povídka
1944 Fuga, La - kniha
Mademoiselle Fifi - kniha
Räkna de lyckliga stunderna blott - kniha
1943 Pierre et Jean - kniha
Romanze in Moll - kniha
1939 Bel Ami - kniha
1935 Maria no ojuki - kniha
1934 Pyška - kniha
1933 Ordonnance, L' - kniha
1932 Ce cochon de Morin - kniha
Le rosier de Madame Husson - kniha
1928 The Woman Disputed - kniha
1926 Nur eine Tänzerin - kniha
1924 Pierre et Jean - kniha
1919 Bel ami - kniha
1918 Maljutka Elli - kniha
1909 Necklace, The - kniha
Son's Return, The - kniha

TV seriály

2007 Chez Maupassant (TV seriál) - kniha
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál) - kniha
Čas grundlí (S01E10) - kniha
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál) - povídka
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál) - kniha
Růžová knihovna (TV seriál) - kniha
1983 Zahrada Venušina (TV seriál) - kniha
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál) - kniha
1967 Soudničky (TV seriál) - kniha
1965 Estudio 1 (TV seriál) - kniha
1963 Maupassant (TV seriál) - kniha
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál) - kniha
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - kniha
The Errol Flynn Theatre (TV seriál) - kniha
1955 Lilli Palmer Theatre (TV seriál) - kniha
1954 Inner Sanctum (TV seriál) - kniha
1952 Rebound (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Hôtel du commerce (TV film) - divadelní hra
1968 Mouche (TV film) - divadelní hra
1967 Stimulantia

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1953 General Electric Theater (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace