foto

Rick Roberts

  • nar. 13.11.1965 (53 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obsessed on Campus
Zoom
2013 Jack (TV film)
Pete's Christmas (TV film)
2012 Dávné tajemství
Still
Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2011 Salem Falls (TV film)
Unlucky
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
The Town Christmas Forgot (TV film)
2008 Pontypool
Sonny Liston: Těžká váha
2007 Co život dal a vzal (TV film)
Vzkaz (TV film)
2006 Man of the Year
Noc teroru (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
Země v ohrožení (TV film)
2003 Eloise a Vánoce (TV film)
Padlý anděl (TV film)
Student Seduction (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
Zachraňte Chrise (TV film)
1999 Než se čas naplní (TV film)
1997 Time to Say Goodbye?
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
Waiting for Michelangelo
1995 Muž v podkroví (TV film)
1993 J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
Love & Human Remains

TV seriály

2016 The Beaverton (TV seriál)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Cvičný proces (S03E13)
2013 Played (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Trocha jedu (S04E05)
2012 Policajt (TV seriál)
Manželé a otcové (S01E02)
Přežít svou smrt (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Saving Hope (TV seriál)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Když zajde slunce (S01E08)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Skleněný strop (S01E02)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Racing Like a Pro (S05E02)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
V síti CIA (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
2006 Angelin tým (TV seriál)
At the Hotel (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
The Show Must Go On (S03E22)
With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept (S03E16)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2008 Passage
2007 Jonestown: Paradise Lost (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace