foto

Jake Short

  • nar. 30.5.1997 (21 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 #Roxy
2010 Other Side, The
2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
Prckové
2007 Smrt modelky

TV seriály

2018 Párty (TV seriál)
Sink or Swim (E06)
Jello Wrestling (E05)
Midnight Madness (E04)
další epizody (6)
2016 Laboratorní krysy: Elitní jednotka (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Ztracení chlapci (S04E10)

Host

TV pořady

2014 Kresli a hádej (TV pořad)
Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Friends for Change Games (TV pořad)
KARtv (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace