foto

Mirosław Baka

  • nar. 15.12.1963 (53 let)
    Ostrowiec Świętokrzyski, Świętokrzyskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stunde des Bösen - Die Familie
Tod einer Kadettin (TV film)
2016 Mały Jakub
2015 Chemo
2014 Jack Strong
2013 Běž, chlapče, běž
Sęp
Tajemnica Westerplatte
Walesa: člověk naděje
2011 Prosto z nieba
80 milionů
2010 Lubie mówic z toba
Piotrek Trzynastego
2009 Anniken
Balladyna
Smutna
2008 Crossing Paths
Jaro 1941
Kup teraz
2007 Na boso
Pamietasz mnie?
2006 Wstyd
2005 Molly's Way
Žabí lamento
2003 Milchwald
2002 Where Eskimos Live
2001 Reich
Tam i z powrotem
2000 Chlapi nepláčou
Poslední mise
Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1998 Amok
Demony wojny wg Goi
1996 Autoportret z kochanką
Bieg do drzewa
Krystalbarnet
1995 Gnoje
1994 Miasto prywatne
1993 Pierscionek z orlem w koronie
Polski Crash (TV film)
1992 Árnyék a havon
Vaterland
1991 All of Me
Obywatel swiata
Ostkreuz (TV film)
U řeky, která už není
1989 Überall ist es besser, wo wir nicht sind (TV film)
1987 Krátký film o zabíjení
1982 Amok

TV seriály

2013 Na krawędzi (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S04E13)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
další epizody (10)
2011 1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2009 Tancerze (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Regina (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace