foto

Jim O'Hanlon

  • nar. 3.11.1970 (47 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 100 Streets
2012 Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2006 All in the Game (TV film)

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Virtue of the Vicious (E10)
Ospalá díra (TV seriál)
Homecoming (S04E06)
The People v. Ichabod Crane (S04E04)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Pendant (S03E06)
2014 In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Quirke (TV seriál)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Old Flame (S03E05)
Baby (S03E03)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace