foto

J. Michael Muro

  • nar. 1966
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Kniha lásky
2013 Parker
2011 Co ty jsi za číslo?
2009 Upírův pomocník
2008 Zrádce
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Mimzy
2006 Flicka
2005 Roll bounce
2004 Crash
2003 Krajina střelců

TV seriály

2016 Longmire (TV seriál)
Chrysalis (S05E03)
2013 Longmire (TV seriál)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
The Great Spirit (S02E08)
Carcasses (S02E02)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
The Cancer (S01E04)
další epizody (5)
2011 Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
Frank the Plank (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zvláštní dny

Dokumentární

2004 Beyond the 'Open Range'

Režijní filmografie

Filmy

1987 Špína z ulice

TV seriály

2016 Longmire (TV seriál)
Pure Peckinpah (S05E05)
2013 Longmire (TV seriál)
Election Day (S02E10)
Tell It Slant (S02E06)
2012 Longmire (TV seriál)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace