foto

James M. Muro

  • nar. 1966
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Billionaire Boys Club
2016 Kniha lásky
2013 Parker
2011 Co ty jsi za číslo?
2009 Upírův pomocník
2008 Zrádce
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Mimzy
2006 Flicka
2005 Roll bounce
2004 Crash
2003 Krajina střelců

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
In the Blind (S03E18)
Drawdown (S03E16)
Fog of War (S03E12)
další epizody (4)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
Kill or Cure (S03E09)
The Strength of the Wolf (S03E04)
Ignore and Override (S03E02)
další epizody (9)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Say Again Your Last (S02E05)
All That Matters (S02E04)
The Worst of Conditions (S02E03)
další epizody (13)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
další epizody (8)
2016 Drsný šerif (TV seriál)
Zámotek (S05E03)
2015 Krize (TV seriál)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
Ošemetná situace (E07)
další epizody (7)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Velký duch (S02E08)
Mršiny (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Heroes (S05E07)
Babel (S05E03)
další epizody (4)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E10)
Nejhorší druh lovce (S01E06)
Jako rakovina (S01E04)
další epizody (5)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
Fallout (S04E07)
další epizody (8)
2011 Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
Frank the Plank (S01E02)
Pilot (S01E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Sideways (S03E07)
další epizody (8)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (7)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Pilot (E01)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Špína z ulice

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
Rules of Engagement (S03E14)
2019 Tým SEAL (TV seriál)
All Along the Watchtower: Part 2 (S03E06)
You Only Die Once (S02E15)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Outside the Wire (S02E07)
Never Get Out of the Boat (S01E16)
The Upside Down (S01E12)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Bleed For It (S02E03)
Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
Power (TV seriál)
We're in This Together (S04E04)
Drsný šerif (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S06E07)
Děkuju, Victorie (S06E03)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
La Real Estate Boom (E04)
Drsný šerif (TV seriál)
Mejdan pokračuje (S05E09)
Jako od Peckinpaha (S05E05)
2015 Krize (TV seriál)
Plav, Šmuli, plav (E05)
Wicked City (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Horká hlaveň (S04E09)
Hledá se výpomoc (S04E05)
2014 The Red Road (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Sklizeň (S03E08)
O dětech a poutnících (S03E02)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Den voleb (S02E10)
Řekni to oklikou (S02E06)
Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heroes (S05E07)
Babel (S05E03)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Neuvěřitelně krásná věc (S01E08)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
Legacy (S04E05)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Failure Drill (S03E09)
Cop or Not (S03E06)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zvláštní dny

Dokumentární

2004 Beyond the 'Open Range'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky