foto

James M. Muro

  • nar. 1966
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Billionaire Boys Club
2016 Kniha lásky
2013 Parker
2011 Co ty jsi za číslo?
2009 Upírův pomocník
2008 Zrádce
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
Mimzy
2006 Flicka
2005 Roll bounce
2004 Crash
2003 Krajina střelců

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Paradise Lost (S02E17)
Time to Shine (S02E13)
Backwards in High Heels (S02E11)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Say Again Your Last (S02E05)
All That Matters (S02E04)
The Worst of Conditions (S02E03)
další epizody (13)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Rolling Dark (S01E09)
The Exchange (S01E08)
Borderlines (S01E07)
další epizody (8)
2016 Longmire (TV seriál)
Chrysalis (S05E03)
2015 Krize (TV seriál)
Just a Little Crazy Talk (E09)
Who's Grover Cleveland? (E08)
Sticky Wicket (E07)
další epizody (7)
2013 Longmire (TV seriál)
A Good Death Is Hard to Find (S02E12)
The Great Spirit (S02E08)
Carcasses (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Heroes (S05E07)
Babel (S05E03)
další epizody (4)
2012 Longmire (TV seriál)
Unfinished Business (S01E10)
The Worst Kind of Hunter (S01E06)
The Cancer (S01E04)
další epizody (5)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
Fallout (S04E07)
další epizody (8)
2011 Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
Frank the Plank (S01E02)
Pilot (S01E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Sideways (S03E07)
další epizody (8)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Pharmacy Double/Bullet Train (E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (7)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Pilot (E01)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Špína z ulice

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
You Only Die Once (S02E15)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Outside the Wire (S02E07)
Never Get Out of the Boat (S01E16)
The Upside Down (S01E12)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Bleed For It (S02E03)
Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
Power (TV seriál)
We're in This Together (S04E04)
Longmire (TV seriál)
Opiates and Antibiotics (S06E07)
Thank You, Victoria (S06E03)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
La Real Estate Boom (E04)
Longmire (TV seriál)
Continual Soiree (S05E09)
Pure Peckinpah (S05E05)
2015 Krize (TV seriál)
Swim, Shmuley, Swim (E05)
Wicked City (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Shotgun (S04E09)
Help Wanted (S04E05)
2014 The Red Road (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
Of Children and Travelers (S03E02)
2013 Longmire (TV seriál)
Election Day (S02E10)
Tell It Slant (S02E06)
Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heroes (S05E07)
Babel (S05E03)
2012 Longmire (TV seriál)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
Legacy (S04E05)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Failure Drill (S03E09)
Cop or Not (S03E06)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zvláštní dny

Dokumentární

2004 Beyond the 'Open Range'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace