foto

Montse Germán

  • nar. 1969
    Sabadell, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sonata per a violoncel
2012 Divoši
2011 Leyenda
2009 Carta de Francia
Veus del Pamano, Les (TV film)
2008 Vězeňský dvůr
2007 Atlas člověčenství
Něco si přej
Positius (TV film)
2006 Ficció

TV seriály

2017 Com si fos ahir (TV seriál)
Sé quién eres (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Rosa, punt i a part (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace