foto

Deniz Akdeniz

  • nar. 16.5.1990 (28 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 In the Same Garden
The Wedding Party
2014 April Rain
Cesta naděje
Já, Frankenstein
2013 Mé potrhlé já
2010 Tomorrow, When the War Began
2006 Puppy

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
A Kiss Before Dying (S01E18)
S.W.A.T. (TV seriál)
Pride (S02E16)
2018 Reverie (TV seriál)
The Black Mandala (E07)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-Nine (S03E15)
Chapter Fifty-Eight (S03E14)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Orientation: Part 1 (S05E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Konečná bitva 2/2 (S06E22)
Konečná bitva 1/2 (S06E21)
Zázračné místo (S06E15)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Welcome Back, Carter (E06)
Lovci (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
The Fifth Stage (S01E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Podvržené děti (S06E09)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
další epizody (6)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Romeo (S03E14)
2013 Graceland (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace