foto

Ian Bohen

  • nar. 24.9.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fanboy
2018 Little Women
Sicario 2: Soldado
2013 5 Souls
2012 Temný rytíř povstal
2011 Odporná hra
2009 Irreversi
2007 Marigold
2006 Special
2002 Domácí hvězda
2001 Pearl Harbor
1998 Mladý Herkules
1996 Her Last Chance (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Monster Mash: The Movie
1994 Wyatt Earp
1993 Delivering

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
Sins of the Father (S02E10)
Enemies by Monday (S02E09)
Behind Us Only Grey (S02E08)
další epizody (10)
2018 Yellowstone (TV seriál)
The Unravelling: Part 1 (S01E08)
A Monster Is Among Us (S01E07)
Coming Home (S01E05)
další epizody (6)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
After Images (S06E13)
Riders on the Storm (S06E10)
Blitzkrieg (S06E08)
další epizody (4)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Call It Macaroni (S02E01)
A Beautiful Friendship (S01E15)
The Docks (S01E14)
další epizody (8)
Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Slib mrtvým (S04E11)
Zrůdy (S04E10)
další epizody (14)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Duchové minulosti (S13E21)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
další epizody (4)
Lovci lebek (TV seriál)
Served Cold (S02E10)
Freakshow (S02E09)
SEALd Fate (S02E08)
další epizody (7)
Vlčí mládě (TV seriál)
Mistrovský plán (S02E12)
Válečné pole (S02E11)
Fúrie (S02E10)
další epizody (7)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Kurz anatomie (S02E09)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (6)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Honička (S09E04)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
Babylon (S01E06)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Děvčata z továrny (S02E02)
JAG (TV seriál)
Trojský kůň (S09E22)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Kiss (S01E03)
Možná už zítra (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Mladí zločinci (S03E21)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Tow
2011 Morning Love

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Morning Love

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Tow

Host

TV pořady

2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce