foto

Sandi Toksvig

  • nar. 3.5.1958 (61 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
1988 Paris by Night

TV seriály

2013 Up the Women (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2003 Big Read, The (TV seriál)
1992 The Big One (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
Screen One (TV seriál)

Dokumentární

1994 Time Team - Dobové vykopávky (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Man, The (TV film)
Nellie & Melba (TV film)

TV seriály

1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 The Big One (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2010 The Great British Bake Off (TV pořad)
2009 Hračky Jamese Maye (TV pořad)
2008 What The Dickens? (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace