foto

Sang-wook Joo

  • nar. 18.7.1978 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Joseonminyeo samchongsa
2013 Eungjingja
2012 90 bon
Ganginam
2009 Yongseoneun eupda
2008 Anaega kyeolhonhaetda
2007 Choegang romaenseu
2006 Arang

TV seriály

2020 Teochi (TV seriál)
2018 Daegun (TV seriál)
Unmyeonggwa bunno (TV seriál)
2016 Pantaseutik (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Ggakdugi (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 세모방 : 세상의 모든 방송 (TV pořad) - mod.
2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
남자의 자격 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)