foto

Yoona

  • nar. 30.5.1990 (30 let)
    Městský obvod Yeongdeungpo, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Gongjo 2
2019 Eksiteu
2017 Tajná mise v Soulu
2015 짜이찌앤 아니

TV seriály

2021 Heoswi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (10)
2020 Heoswi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Wu shen zhao zi long (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
2012 Sarangbi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2009 Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)

Dokumentární

2012 Aiem

Hudební videoklipy

2007 Girls' Generation - Into the New World (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Hyorine minbak (TV pořad) - mod.
2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)
2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)
Sinhwa bangsong (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2010 Paemilliga tteotda 2 (TV pořad) - mod.
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
헬로 베이비 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
샴페인 (TV pořad)
2007 작렬! 정신통일 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce