foto

Vratislav Šrámek

  • nar. 24.11.1962 (56 let)
    Karviná, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Případ pro rybáře (TV film)
2007 Dítě hvězdy (TV film)
2005 Všichni musí zemřít (TV film)
2003 Společník (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
2002 Lišák (TV film)
Peklem s čertem (TV film)
2001 Zázračné meče (TV film)
2000 Řád saténových mašlí (TV film)

TV seriály

2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
Léčba šokem (S05E05)
Infarkt (S05E04)
2001 Černí andělé (TV seriál)
May Day (E08)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)
Souboj (E07)
Karneval (E06)
Pomoc (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace