foto

Ann Dowd

  • nar. 30.1.1956 (61 let)
    Holyoke, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nancy
2017 Hedgehog
2016 Collateral Beauty: Druhá šance
The Great & The Small
Tohle je náš svět
2015 Vítězství je naše
2014 Big Driver (TV film)
Miluj souseda svého
Špinavý prachy
WildLike
X/Y
2013 Gimme Shelter
Vedlejší účinky
2012 Discoverers, The
Holky na tahu
Nařčení
2011 Coming Up Roses
Indelible
Lost Revolution
Umění zapadnout
2009 Informátor!
Poslední cesta (TV film)
2008 Marley a já
Taktika prstů
Vzdálení blízcí
2007 Alice Upside Down
Gardener of Eden
Goodbye Baby
Holky na hlídání
I Believe in America
Living Wake, The
2006 Kámoš 3
Vlajky našich otců
2005 Podzimní cesta
Ta známá Bettie Page
2004 Homework
Manchurianský kandidát
Procitnutí v Garden State
Zloději paměti
2003 Lucy (TV film)
2001 Amy a Isabela (TV film)
2000 Baby (TV film)
1999 Kámoš 2
1998 Nadaný žák
1997 All Over Me
1996 Kámoš
1995 Královská ryba (TV film)
Zmatkář
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Může to potkat i vás
1993 Philadelphia
1992 Lék pro Lorenza
1990 Zelená karta
1985 First Steps (TV film)

TV seriály

2017 Girls (TV seriál)
Goodbye Tour (S06E09)
Good Behavior (TV seriál)
All the Things (S01E10)
Příběh služebnice (TV seriál)
Offred (E01)
2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (4)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Teď bydlím tady (S02E10)
13. říjen (S02E09)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
další epizody (10)
2014 Masters of Sex (TV seriál)
Below the Belt (S02E10)
Story of My Life (S02E09)
Asterion (S02E07)
další epizody (4)
Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Cairo (S01E08)
další epizody (10)
Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
Involuntary (S01E09)
Catherine (S01E05)
Thank You for Coming (S01E04)
2011 Pan Am (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jeptiška (S01E05)
The Jury (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Rush (S07E05)
Machři a šprti (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nebe a peklo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)

Dokumentární

1999 Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace