foto

Geoff Gustafson

  • nar. 20.2.1974 (45 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Summer Romance (TV film)
2018 Darrow & Darrow 2 (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: The Road Less Travelled (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: To the Altar (TV film)
The Steam Engines of Oz
2017 Puppet Killer
Signed, Sealed, Delivered: Higher Ground (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Home Again (TV film)
2016 Signed, Sealed, Delivered: From the Heart (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: One in a Million (TV film)
2015 Pixies
Santův malý pomocník
Signed, Sealed, Delivered: From Paris with Love (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
Signed, Sealed, Delivered: Truth Be Told (TV film)
2014 Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
2013 Assault on Wall Street
Signed, Sealed, Delivered. (TV film)
2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
It's Christmas, Carol! (TV film)
The Wingman
2011 Marley a já: Štěněcí léta
2010 A Night for Dying Tigers
Agent bez jména
Bouře meteorů (TV film)
To byl zítra flám
2009 2012
Táta: matka pluku (TV film)
What Goes Up
2008 Control Alt Delete
Dim Sum Funeral
Far Cry
2007 Postal

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Stillwater (E10)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Fénix (S05E20)
2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Mistr útěků (S02E05)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Love of Larping (E09)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Sound of Thunder - Pt. 2 (E13)
The Sound of Thunder - Pt. 1 (E12)
The Inquisition (E11)
další epizody (5)
Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Truth (E08)
Babes in the Woods (E07)
Clean Up on Aisle Three (E06)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Snílek (S01E14)
Čtvrt na osm (S01E10)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Přetvářka (S05E12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Priceless (S01E02)
2010 Gotta Grudge? (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Parents Unemployed (S02E02)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Sabbatical (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Má mě rád, nemá mě rád, má mě rád, jejda, nemá puls (S01E11)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Loď do neznáma (S03E06)
Linka života (S03E05)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
Robson Arms (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace