foto

Jason Watkins

  • nar. 30.7.1966 (51 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Muž, který zabil Dona Quijota
2017 Hampstead
The Children Act
2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2014 Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
2011 Ztracené Vánoce
2009 May Countain Nuts (TV film)
Mid Life Christmas (TV film)
Narodil se Kristus Pán!
2008 Divoška
Smutky slečny Austenové (TV film)
2007 The History of Mr Polly (TV film)
Zlatý kompas
2006 Casualty 1906 (TV film)
Fear of Fanny (TV film)
Obyčejná žena (TV film)
Rok '66
Romantics, The (TV film)
Svatby jako řemen
2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
Panenská královna (TV film)
The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
In Denial of Murder (TV film)
Sex Traffic (TV film)
2003 Stav mysli (TV film)
2001 Russian Bride, The (TV film)
2000 Nikomu nevěř
Sabotage!
1999 Bostock's Cup (TV film)
Oněgin
Sex a smrt (TV film)
1997 Zítřek nikdy neumírá
1992 Zlomek sekundy
1988 Velká očekávání

TV seriály

2018 A Very English Scandal (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Hold the Sunset (TV seriál)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
Watership Down (TV seriál)
Safe House (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
V čísle 9 (TV seriál)
The Bill (S03E02)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2016 Love, Nina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
The Crown (TV seriál)
The Secret (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
The Two Tonys (S04E01)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
W1A (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Výletní plavba (S03E03)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
The Wrong Mans (S01E01)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Švenk, nic víc (S03E01)
Pán času (TV seriál)
Noční můra ve stříbrné (S07E13)
2011 The Body Farm (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Trollied (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
Daddy Ghoul (S03E06)
další epizody (5)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
All God's Children (S02E08)
The Looking Glass (S02E05)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
Pohled na smrt (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
Another Fine Mess (S01E05)
další epizody (6)
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Malá Dorritka (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
Funland (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
Family Business (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace