foto

Alberto de Mendoza

  • nar. 21.1.1923
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 12.12.2011 (88 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 La mala verdad
2005 Tapas
2003 Cleopatra
2000 Bossa nova
1997 Lua de Outubro
1996 Lola Mora
1995 Y peque Carlos, peque
1984 Los tigres de la memoria
Noches sin lunas ni soles
1981 Hombre del subsuelo, El
1980 Amante ingenua, La
Infierno tan temido, El
1979 Manaos
Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1978 Avisa a Curro Jiménez
Hombre que supo amar, El
Sentados al borde de la mañana con los pies colgando
Siete chicas peligrosas
Venus de fuego
1977 Cazar un gato negro
Mala racha (TV film)
1976 Bananas Boat, The
Fulanita y sus menganos
Strip-tease
Violación, La
Último deseo
1975 Abuelita de antes de la guerra, Una
Erotismo y la informática, El
Novomanželka
Zorrita Martínez
1974 Až tam nezbyl žádný
Open Season
Per amare Ofelia
Ruce vzhůru!
1973 Ragazza di Via Condotti , La
1972 Colocadas, Las
Expres hrůzy
1971 I pirati dell'isola verde
La coda dello scorpione
Lo strano vizio della Signora Wardh
Pošetilost mocných
Una Lucertola con la pelle di donna
Uomo più velenoso del cobra, L'
1970 De profesión, sus labores
Nešikovné ruce
1969 Los desperados
Pistolero dell'Ave Maria, Il
Rebus
Salvare la faccia
Una sull'altra
Urlo dei giganti, L'
1968 Desperate Ones, The
Secretarias, Las
Volver a vivir
1967 Guardiamarinas, Los
1966 Homme de Marrakech, L'
Locas del conventillo, Las
1965 L'Arme à gauche
Secuestro en la ciudad
1964 Primero yo
Tiro por la espalda, Un
1963 Chantaje a un torero
Scaramouche
Téměř slušná dívka
1962 A hierro muere
Buscando a Mónica
Reina del chantecler, La
Tú y yo somos tres
1960 Asalto, El
Yo quiero vivir contigo
1958 Jefe, El
1957 Bestia humana, La
Dulce enemiga, La
Mujer marcada, La
Socios para la aventura
1956 Adúltera, La
¡Que seas feliz!
1955 Mujer desnuda, La
Noche de Venus, La
1954 Barrio Gris
Calle del pecado, La
Caídos en el infierno
1952 Ellos nos hicieron así
1951 Pasó en mi barrio
Suburbio
1950 Cuando besa mi marido
Filomena Marturano
Madre Alegría
Marihuana
1949 Don Juan Tenorio
La cuna vacía
Miguitas en la cama
1948 Historia de una mala mujer
Novia de la marina, La
1947 Retrato, El
1946 Adán y la serpiente
Inspiración
1944 Se rematan ilusiones
Su mejor alumno
1942 Nuevo amanecer, Un
Viejo Hucha, El
1939 ...Y mañana serán hombres
1930 Alma de Gaucho

TV seriály

1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1982 Oriental, El (TV seriál)
1981 Rafa, El (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1960 Yo y un millón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace