foto

Charlotte Coleman

  • nar. 3.4.1968
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.11.2001 (33 let)
    Holloway, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Double Act (TV film)
2001 Bodywork
Loving Act, A
1999 Krásní lidé
V říši víl a skřítků
1998 Dvakrát do stejné řeky
Pomsta bude sladká
1996 Giving Tongue (TV film)
S dívkami je to jiné
1995 Mrs. Hartley and the Growth Centre (TV film)
The Vacillations of Poppy Carew (TV film)
The Young Poisoner's Handbook
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
1993 Olly's Prison (TV film)
1992 Mapa lidského srdce
1989 Bearskin: An Urban Fairytale
1987 Dark Angel, The (TV film)

TV seriály

2001 McCready and Daughter (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 How Do You Want Me? (TV seriál)
1996 Brambly Hedge (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
1989 Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky