foto

John F. O´Donohue

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lonely Street
2008 Meet Pete
2007 That's Life
2006 Pánská jízda
2003 Crooked Lines
2000 Otec rodiny
Šťastná čísla
1998 Polibek
Simon Says
Winchell (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Lepší už to nebude
Supertajná zbraň
V záběru
1996 Cable Guy
1994 Bolestná realita
1993 Dračí květ

TV seriály

2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Solitary (S11E03)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Broken (S06E08)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mezi plameny (S01E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Couples (S13E23)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Západní křídlo (TV seriál)
On the Day Before (S03E04)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
White Collar (S01E18)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Gun with the Wind (S05E10)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Leave of Absence (S02E08)
Pohotovost (TV seriál)
Dvě lidská srdce (S01E16)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Beard (S06E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace